0
Domaći fudbal

NIZAK UDARAC NEKADAŠNJEG PARTIZANOVCA: Zvezdino sam dete, pobedićemo u derbiju

Objavljeno: 02.03.19 u 16:37

Bio je ikona ekipe iz Ljutice Bogdana, a preko noći je prelaskom u Partizan postao persona non grata. Svojom izjavom pred derbi podigao je veliku prašinu i podelio javnost. 

Milko Đurovski je jedan od retkih koji je nosio dres oba večita rivala. Ističe da ne zna zbog čega ga mnogi mrze.

– Ovaj derbi se igra na mom stadionu, navijam za Zvezdu od malih nogu. Mnogi me mrze, ali mi nije jasno zbog čega. Nikada nisam rekao nijednu ružnu reč protiv kluba koji volim od malih nogu. Zvezda me je napravila fudbalerom, poznatim, popularnim, cenjenim i u zemlji i u inostranstvu. Ljudi su bili ljuti na mene. Većina mi međutim oprašta. Oni mlađi i ne znaju za mene. Ponavljam, ja sam Zvezdino dete, rekao je Đurovski za Žurnal.

Propustiće spektakl na Marakani, ali je otkrio sa koje tribine bi gledao derbi.

– Da sam danas u Srbiji, otišao bih na zapadnu tribinu. Da sam klinac – pravac sever, ističe Đurovski!

Nekadašnji fudbaler Partizana i Crvene zvezde prognozirao je rezultat u derbiju.

– Mislim da će biti 2:1 za Zvezdu. Zvezda igra dobro, mada se u derbijima nikad ne zna. Crveno-beli su favoriti na papiru, ali se fudbal igra na terenu i tu padaju sve teorije i statistike u vodu, kad se lopta zakotrlja. Favoriti često gube, sećam se mojih vremena – istakao je Đurovski.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter