0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKO JE NAJAVIO HOTSPORT: Iskusni vezista Partizana spreman za derbi!

Objavljeno: 01.03.19 u 09:50

Sada je odluka na treneru Zoranu Mirkoviću koji će na raspolaganju imati veoma bitnog igrača, a za tim konkuriše još jedan kreativni igrač.

Više ne postoji dilema da li će Zoran Tošić biti spreman za derbi, kao što je HotSport najavio pre dva dana da su šanse da Bambi zaigra velike, juče je bivši reprezentativac Srbije odradio čitav trening punim gasom. Sada je ‘loptica u dvorištu’ trenera Zorana Mirkovića koji bi trebalo da preseče i donese odluku, a svakako da će rebus odgonentnuti posle današnjeg treninga u Zemunelu i tokom boravka u karantinu.

Pored Zorana Tošića posle duže pauze u takmičarski pogon se od ponedeljka vratio Danilo Pantić, koji je uspeo da zaleči povredu tetive, ali je problem što nije odigrao nijednu utakmicu, tako da postoji rizik da bude u startnoj postavi. Nema dileme da je Danilo Pantić bitan šraf u veznom redu za crno -bele i ostaje da sve izvaga šef strucnog štaba sa svojim saradnicima.

Večiti 159. derbi na programu je u subotu od 18 časova na stadionu ‘Rajko Mitić’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter