0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Dvojka’ na ‘milionere’, može i na Inter

Objavljeno: 01.03.19 u 10:27

Pred nama je veoma intresantan vikend protkan derbijima na terenima širom Evrope, a poslednji radni dan ove nedelje služi nam kao zalet i pokušaćemo da skockamo dobitan tiket.

AUZBURG – DORTMUND 2 (1.70)

Vratili su se „milioneri“ u prošlom kolu na pobednički kolosek i prekinuli su crnu seriju, pa se očekuje da se nalaze u dobrom ritmu da upišu nova tri boda.

KALJARI – INTER 2 (1.80)

Na Sardiniji nije lako favoritima da se domognu bodova, pogotovo što se domaćin bori za opstanak, ali kvaliteti su na strani ekipe iz Milana koja želi da posle Firence i „izgubljena“ dva boda budu uspešni.

MAČVA – RAD 1 (1.60)

Dva kola samo jedan bod je slab učinak domaćina koji će juriti pobedu, a „građevinari“ su dva puta kiksnuli kod kuće tako da će pokušati da iznenade Šapčane koji su u blagoj prednosti.

STANDARD – MUSKRON 1 (1.60)

Posle poraza od Genka domaćin hoće da popravi utisak i ostvari uspeh pred svojim navijačima, a nema dileme da su apsolutni favoriti.

Ukupna kvota na tiketu je 7.83.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter