0
Evropske lige

BUNDESLIGA: Borusija ga otpisala, a on im je dva puta zatresao mrežu i doneo pobedu Augzburgu (VIDEO)

Objavljeno: 01.03.19 u 23:13

Ji Dong Von je heroj Augburga. Navijači veličaju Koreanca koji je večeras doneo pobedu crveno-belima protiv favorita. Von se na ovaj način osvetio Borusiji u kojoj nije dobio priliku kakvu zaslužuje. 
Kao po nekom nepisanom pravilu, kada igrač ne dobije šansu, iskoristi narednu priliku da pokaže ekipi šta je propustila, a to je večeras uradio i Ji Dong Von, koji je bio dvostruki strelac protiv Borusije iz Dortmunda. 

Nakon centaršuta po desnoj strani lopta je došla do usamljenog Vona, koji je šutnuo, ali je bio izblokiran, odbitak je došao ponovo do njega, a drugu šansu je iskoristio.   U 66. minutu ponovo je Von imao sjajnu priliku i opet je iskoristio da se upiše u strelce. Nakon pogrešnog dodavanja na sredini terena, uzeo je loptu i istrčao sve do šesnaesterca,  a onda sa ivice sjajnim lobom matirao golmana Birkija. 

Nakon toga Borusija je imala nekoliko šansi, ali je golman domaćih bio odlično postavljen i bez mnogo problema otklanjao je opasnost, a onda je Pako Alkasete postigao počasni pogodak u 81. minutu. 

Bundesliga 24. kolo:

Petak:
Augzburg – Borusija 2:1 (1:0)
/Dong Von 24,66 – Alkasete 81/

Subota: 
15:30
Šalke – Fortuna
Nurnberg – Lajpcig
Herta – Majnc 
Bajer – Frajburg 
Ajntraht – Hofenhajm
18:30 Borusija Menhengladbah – Bajern Minhen

Nedelja: 
15:30 Štutgart – Hanover
18:00 Volfsburg Verder 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter