0
Evropske lige

FOTO: PRITNSCREEN

TEŠKI DANI ZA FULAM: Ranijerija zadesila Jokanovićeva sudbina – opstanak je sve dalje!

Objavljeno: 28.02.19 u 18:45

Klub iz Londona ponovo je u potrazi za trenerom.

Nakon našeg Slaviše Jokanovića i njegov naslednik Klaudio Ranijeri doživeo je istu sudibinu.

Iskusni stručnjak stigao je u ovaj klub kako bi pokušao da ga sačuva u eliti i spasi od povratka u Čempionšip. Međutim njemu to nije pošlo za rukom pošto je iz 16 odigranih mečeva u Premijer ligi uspeo da osvoji samo 12 bodova, a klub se nakon takvih partija i dalje nalazi u opasnoj zoni. Vest o smeni Ranijerija potvrdio je i čelnik Fulama, Šahid Kan.

– Nakon današnjeg sastanka zajedno smo zaključili da je najbolje da se rastanemo. Po ko zna koji put Ranijeri je pokazao kakav je džentlmen. On nije uspeo da učini ono što smo od njega očekivali kada je u novembru ovde došao, ali sam siguran da za ovakav epilog krivica nije samo njegova, kazao je Kan.

FOTO: PRINTSCREEN

Ispostavilo se da je utakmica protiv Sautemptona koja je igrana ovog utorka na ‘Krejvin Kotidžu’ i na kojoj je Fulam poražen sa 2:0 Ranijeru bila oproštajna.

– Razočaran sam. Žao mi je što nismo uspeli da nastavimo partije kakve su bile od moga dolaska, kratko je na oproštaju kazao Ranijeri.

Težak posao čeka Skota Parkera koji će biti rešenje na klupi dok ne dođe novi trener. Njegova ekipa na deset kola pre kraja ima zaostatak od isto toliko bodova za timom koji je prvi iznad crte, a čega ih i veoma težak raspored u narednih mesec dana. Ekipa za koju igraju naši internacinalci Aleksandar Mitrović i Lazar Marković ukrstiće koplja sa Čelsijem, Lesterom, Liverpulom i Mančester Sitijem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter