0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKVA ČAST: Crveno-beli jednim gestom oduševili igrača koji je ušao istoriju tog kluba!

Objavljeno: 28.02.19 u 16:41

Poslednjih sezona nekoliko igrača nosilo je kapitensku traku kluba iz Ljutice Bogdana oko ruke.

Međutim, jedan je bio po mnogo čemu specifičan.

Reč je o defanzivnom vezisti Mičelu Donaldu, koji je bio prvi strani kapiten u istoriji Crvene zvezde. Njega je za kapitena postavio Vladan Milojević na meču sa Spartom iz Praka u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a nakon toga u odsustvu prvog kapitena Nenada Milijaša još nekoliko puta je obavljao tu funkciju.

Na stadionu ‘Rajko Mitić’ postoji posebna tabla sa imenima svih onih koji su nosili traku tog kluba oko ruke, kao i njihove fotografije. Na ovoj tabli našlo se i Donaldovo ime, što je posebno oobradovalo Holanđanina koji je to podelio sa pratiocima na Instagramu uz poruku ‘Kakva čast’.

FOTO: PRINTSCREEN

Tridesetogodišnji vezista pre nekoliko dana je posetio crveno-bele i poželeo im sreću pred 159. ‘večiti’ derbi. On je 2015. godine stigao iz Mordovije u Crvenu zvezde čiji je dres nosio sve do 2018. godine kada se preselio u tursku Malatiju.

Zapratite najbolju sportsku Instagram stranicu – HOT SPORT!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter