0
ATP

FOTO: STARSPORT

NASTAVLJA SA DOBRIM IGRAMA: Laslo Đere upisao novu pobedu!

Objavljeno: 27.02.19 u 20:29

Nakon trofeja u Riju srpski teniser je nastavio sa sjajnim igrama.

Laslo Đere se plasirao u drugo kolo turnira u Sao Paulu nakon pobede nad Alesandrom Đanesijem.

Nakon tri odigrana seta i dva sata i 20 minuta na terenu, momak rođen u Senti je slavio rezultatom 2:1, po setovima 7:6, 4:6, 6:4 i tako preskočio prvu prepreku u vidu rivala koji je do glavnog žreba stigao kroz kvalifikacije. Nije bilo lako Laslu da dođe do pobede danas. Nakon 2:0 na otvaranju meča, on je dozvolio rivalu da prvi set odvede u taj-brejk, u kojem je ipak bio bolji.

Ni drugi set nije bio ništa lakši, Đere je dva puta gubio servis. Jednom je uspeo da ga vrati, ali ne i drugi put što je značilo izjednačenje i neizvesnu završnicu. U trećem setu bilo je veoma uzbudljivo. Nakon 3:0, Đere dolazi i do 4:1, ali je uporni Italijan uspeo da se vrati i stigne do 4:4. Ipak, on nije imao snage za potpuni preokret, a Srbin je iskoristio prvu meč loptu i prošao dalje.

U narednom kolu turnira čija je nagrada nešto preko 600 hiljada dolara Đerea očekuje 45. teniser sveta Malek Žaziri. On je bio slobodan u prvom kolu, a postavljen je za drugog nosioca ovog turnira.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter