0
Ostali sportovi

MRK CRVENA ZVEZDA: U tužnom trenutku po naš klub mediji nam neosnovano smenili trenera

Objavljeno: 27.02.19 u 14:27

Iako su ga mediji prethodnih dana ‘smenili’ sa pozicije trenera RK Crvena zvezda, iz kluba su danas demantovali da je Peruničić napustio klub. 

Putem zvaničnog sajta MRK Crvena zvezda je obavestila javnost o čemu se zapravo radi. Klub navodi da je u dogovoru sa stručnim štabom zbog trenutne zdravstvene situacije šef stručnog štaba Nenad Peruničić vođstvo utakmica prepustio pomoćnom treneru Antonu Bukiliću. Takođe navode da  je u kontaktu sa igračima i svakodnevno je prisutan na treninzima prvog tima. 

U saopštenju se navodi da su Crvena zvezda i Nenad Peruničić saglasni da je u tužnom trenutku za klub ka timu usmerena nepotrebna i negativna medijska pažnja. 

– Odluka je lične prirode, zbog moje trenutne zdravstvene situacije i, moje reči nisu prenete na pravi način u pojedinim medijima. Već mesec dana nisam na klupi Crvene zvezde i nisam želeo da o detaljima pričam u javnosti, ni da dajem povoda jer nije ni vreme ni mesto za tako nešto. Mislim da nije ljudski na prvom mestu, nije ni fer, pošteno i sportski da se u ovom tužnom trenutku zbog smrti našeg predsednika priča o tome. Informacija da ću sedeti na klupi u proteklom derbiju nije potekla od mene. Ja sam lojalan svom klubu i ukoliko procenimo da je potrebno da se vratim, to ću i učiniti, saopštena je izjava Peruničića putem zvaničnog sajta Crvene zvezde. 

Crvena zvezda je u okviru 17. kola Superlige Srbije poražena od Partizana sa 29:30 golom u poslednjim sekundama meča. 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter