0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HS SAZNAJE: Jedan od najboljih igrača Partizana oporavljen, evo kada pada odluka da li igra derbi…

Objavljeno: 27.02.19 u 19:25

Povreda kolena je zalečena, ipak Partizan ne želi previše da rizikuje, igrač samo trčkara, a u petak će biti poznato hoće li konkurisati za startnih 11.

Iskustvo i kvalitet nisu sporni kod Zorana Tošića, već samo ‘trka sa vremenom’ može li iskusni vezista da bude učesnik subotnjeg 159. večitog derbija na stadionu ‘Rajko Mitić’. Pokušava popularni Bambi da bude u ekipi Partizana i kako HotSport saznaje povreda kolena je sanirana, šanse su veće, ali uloga startera biće poznata za dva dana. U petak na poslednjem treningu uslediće rad punim gasom i ako sve napore izdrži vezista će biti na raspolaganju treneru Zoranu Mirkoviću. Tada je na ‘šefu’ da prelomi da li da sjajnom tehničaru da važnu ulogu ili da se smanji rizik dobijanjem šanse sa klupe kao „džokera“.

Danas je odrađena teretana, vežbe snage i pretrčani klilometri za bolje raspoloženje Tošića, koji posle operacije jesenas i pauza tek ulazi u ritam i za sve je potrebno vreme. Sa druge strane Danilo Pantić poslednja tri treninga je odradio punim gasom, polako napreduje i Đorđe Ivanović, a jedno je sigurno da će ulogu ‘navijača’ imati novajlija Musa Ndžaje i Svetozar Marković.

Gde će ‘Grobari’ biti smešteni na 159. večitom derbiju možete da pročitate na ovom LINKU.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter