0
Fudbal

FOTO: FSS

UBEDLJIV TRIJUMF: Orlići savladali ‘sokolove’ u Podgorici!

Objavljeno: 25.02.19 u 16:26

Mlađa kadetska reprezentacija Srbije koja boravi na pripremama u Crnoj Gori, savladala je u Podgorici domaću selekciju. 

Orlovi su protiv vršnjaka iz komšiluka slavili rezultatom 3:1.

Posle poraza od Rusije (0:3), izabranici selektora Dejana Brankovića pokazali su se protiv Crne Gore u mnogo boljem svetlu i već posle sjajnog izdanja u prvom poluvremenu, praktično obezbedili ubedljivu pobedu. Utakmica je odigrana u veoma teškim uslovima, zbog veoma jakog vetra, a naša selekcija se bolje snašla. Ajdar je posle samo dva minuta igre doveo Srbiju u vođstvo, a do kraja prvog dela u strelce su se upisali Bačanin i Stoinović.

Dueli u Crnoj Gori su bili dobra provera za ovu generaciju igrača rođenu 2003. koju očekuje start u kvalifikacijama za plasman na Evropsko prvenstvo, rivali su Belorusija, Mađarska i Letonija, a turnir se održava u Minsku od 34. do 30. oktobra. Prvenstvo Evrope za kadete, u novom ciklusu, održava se u Estoniji.

FOTO: FSS

CRNA GORA – SRBIJA 1:3 (0:3)

STRELCI:0:1 – Ajdar 2, 0:2 – Bačanin 29, 0:3 – Stoinović 39, 1:3 -Ličina 84. Stadion: SCFSCG u Podgorici.

CRNA GORA:Ivezić, Adžić (od 60.Ličina), Đinović (od 72.Radović),Vukotić (od 72.Roganović), Pejović (od 46.Božović), Vuković, Šuškavčević (od 46.Lambulić), Dašić (od 83.Đukić), Mijović (od 46.Šekularac), Bakić (od 72.Vujačić), Ernec (od 83.Milić).

SRBIJA:Ćopić (od 46.Marić), Ikanović, Stanković (od 60.Lukić), Despotovski, Đorđević, Grgić, Bačanin, Ajdar, Knežević (od 46.Spasić), Stoinović (od 46. Ranđelov), Bojat.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter