0
Košarka

VLADIMIR LUČIĆ: Pao je veliki kamen sa srca!

Objavljeno: 24.02.19 u 18:19

Pobedom nad Izraelom od 97:76 Srbija je obezbedila plasman na Mundobasket.

Vladimir Lučić je bio najkorisniji igrač ove utakmice.

‘Prileteo’ je Bajernov košarkaš kada je bilo najteže, priključio se nacionalnom timu uoči današnje utakmice i njegov doprinos je bio očigledan. Lučić je ubacio 22 poena i uz to imao četiri skoka i po dve asistencije i ukradene lopte, te indeks od 25 poena.

I to za svega nešto više od 20 minuta koliko je proveo na parketu. Međutim, skoro nepogrešiv šut Vladimira Lučića koji je imao samo dva promašaja u šutu za dva poena (5/7), dok je pogodio sve tri trojke koje je ‘poslao’ ka kođu Izraelaca.

– Sve nam se svelo na ovu poslednju utakmicu. Mnogo je bilo teško tokom kvalifikacionog ciklusa, sukobili smo se sa problemima o kojima smo već puno puta pričali. Ono što je na kraju najvažnije jeste da smo se plasirali na Svetsko prvenstvo. Večerašnju utakmicu protiv Izraela smo ‘diktirali’ od početka i pao je veliki kamen sa srca, rekao je Vladimir Lučić.

Iz dvorane ‘Aleksandar Nikolić’: Strahinja Nikolić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter