0
Domaći fudbal

SPORT NA TV: ‘Večiti’ ponovo na fudbalskim terenima, ali i malim ekranima!

Objavljeno: 23.02.19 u 08:50

Definitivno najveću pažnju danas će privući prvi prolećni dueli koje će u okviru Superlige Srbije odigrati najpre Crvena zvezda, a potom i Partizan.

Superliga je ponovo na malim ekranima od juče, počelo je utakmicom Vojvodina – Radnički Niš, a nastavlja se danas sa dva prenosa ‘večitih’ rivala, najpre iz Surdulice, a potom i iz Beograda.

Od 17 časova na jugu Srbije igraće se duel između Radnika i Crvene zvezde i taj meč moći ćete da gledate na prvom programu TV ArenaSport.

Odmah potom, od 19 sati, na istom kanalu počeće prenos meča iz Humske, gde će Partizan dočekati ekipu Proletera.

Od ostalih fudbalskih utakmica širom Evrope, izdvajaju se dueli Barnli – Totenhem (SK 1, 13:30h), Sevilja – Barselona (SK 1, 16:15h), Lester – Kristal Palas (SK 1, 18:30h), Torino – Atalanta (AS 1, 15h), Frozinone – Roma (AS 2, 20:30h), PSŽ – Nim (AS 3, 17h)…

Kada je reč o košarci, danas će se igrati Adidas Next Generation turnir pod nazivom ‘Marko Ivković‘, a izdvajaju se dueli Crvena zvezda – Cedevita (AS 2, 16h) i Spars – Mega Bemaks (AS 2, 18h).

Evo svih sportskih događana na TV programima za subotu, 23. februar:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter