0
Evropske lige

PRIMERA: Njegovo veličanstvo Leo Mesi, preokret Barselone u Sevilji!

Objavljeno: 23.02.19 u 18:31

Zanimljivo je bilo u Sevilji. Barselona je uspela da preokrene i u završnici meča dođe do celog plena. Simultanka Lea Mesija. 
Sevilja je odlično otvorila i u dva navrata vodila, ali je na kraju iskusnija Barselona došla do celog plena. Katalonci veličaju Lea Mesija čiji je het-trik doneo pobedu. 

Igrao se 21. minut, Ben Jeder je vukao kontru kroz sredinu, poslao loptu do Hesus Navasa, a on iskosa sa desne strane poslao loptu iza leđa Ter Štegena. Samo pet minuta kasnije dolaze gosti do izjednačenja. Nakon akcije sa puno dodavanja Rakitić je izgradio poziciju za centaršut i poslao loptu u srce šesnaesterca, Leo Mesi je primio na volej i matirao nemoćnog Vaclika. Pablo Serabija povukao je loptu uz ivicu šesnaesterca, poslao je do Merkada u 42. minutu a on iz srca šesnaesterca doneo još jednom prednost Sevilji

Drugo poluvreme bilo je u znaku Lea Mesija koji je imao nekoliko stopostotnih prilika, ali je odbrana Sevilje odlično reagovala. Igrao se 67. minut. Barselona je izvršila pritisak na zadnju liniju Sevilje, golman domaćeg tima nespretno je ispucao povratnu loptu, na sredini je presekao Rakitić povukao kontru, uočio je usamljenog Dembelea, a on vratio na ivicu šesnaesterca za Mesija koji je raspalio projektil za novo izjednačenje. Iskoristio je Mesi nesmotrenost odbrane i prikrao se odbijenoj lopti u 85. minutu za svoj treći gol. Tačku na meč stavio je Luis Suarez u samoj završnici za 4:2.

Primera 28. kolo:

petak:
Espanjol – Ueska 1:1 (1:0)
(Granero 20 – Ečeita 47) 

subota: 
Hetafe – Rajo Valjekano 2:1 (1:0)
(Mata 58, Molina 68 – De Tomas 58)
Sevilja – Barselona 2:4 (2:1)
(Hesus Navas 21, Merkado 42 – Leo Mesi 26,67,85, Suarez 94)
18.30 Alaves – Selta 
20.45 At. Bilbao – Eibar 

nedelja:
12.00 Leganes – Valensija
16.15 At. Madrid – Viljareal
18.30 Valjadolid – Betis
20.45 Levante – Real Madrid 

ponedeljak:
21.00 Đirona – Real Sosijedad

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter