0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Nikad jača kvota na Barsu, Njukasl konačno hvata ritam

Objavljeno: 23.02.19 u 11:54

Prvi dan vikenda donosi veliki broj interesantnih mečeva u borbi za bodove, a neke ekipe posle evropskih ispita moraju da rešavaju i domaće zadatke i ‘pikirali’ su pobede.

NJUKASL – HADERSFILD 1 (1.80)

Crno-beli su igrali promenljivo i nikako nisu uspevali da uhvate pravi ritam, a danas bi trebalo da imaju zicer pred svojim navijačima i pobedom krenu da beže iz opasne zone.

FROZINONE – ROMA 2 (1.60)

Umeo je domaćin da uzme ‘skalp’ pojedinim favoritima tako da su gosti iz Rima oprezni pred bitno gostovanje, pošto im je pobeda neophodna u pokušaju da i naredne sezone nastupaju u Ligi šampiona.

SEVILJA – BARSELONA 2 (2.00)

Nisu uspeli da pobede Lion, a novi ispit sledi na domaćoj sceni koji hoće Katalonci da reše pobedom. Domaćin ima ambicije da zaustavi lidera mada je kvalitet na strani gostiju.

NAPREDAK – SPARTAK 1 (1.80)

Oba tima su poražena na startu i domaćin želi da se iskupi pred svojim navijačima i da pokaže da je sa Voždovcem imao samo slab dan i da se ekipa sklopila za nastavak šampionata.

Ukupna kvota na tiketu je 10.36.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter