0
Domaći fudbal

Foto: FK Zemun

DEJAN ĐURĐEVIĆ NAKON MAČVE: Fali nam ono najbitnije, golovi! Posao jeste sizifov, ali uspećemo!

Objavljeno: 23.02.19 u 16:39

Fudbalski klub Zemun igrao je nerešeno danas na Gradskom stadionu protiv Mačve – 0:0. Veliki broj propuštenih prilika na obe strane i pune ruke posla za Marka Miloševića i Dušana Puletića.

Šef struke Zemuna, Dejan Đurđević bio je zadovoljan zalaganjem svojih izabranika, ali ne i realizacijom koja je i ključan razlog zbog kojeg nisu osvojena sva tri boda.

– Očekivali smo svi pobedu i da napokon upišemo tri boda na svom terenu, ali neke stvari idu protiv nas i nisu u našoj kontroli. Naučili smo da igramo po dobrom terenu, danas je bila kaljuga iz koje se teško može isčupati. Takve stvari uvek više odgovaraju ekipi koja gostuje. Mačva se pokazala kao jedna čvrsta ekipa. Što se mog tima tiče, imam samo reči hvale, od htenja, zalaganja… Ali nam fali ono najbitnije u fudbalu – golovi. U prvom poluvremenu smo bili ozbiljno dominantni i imali veliki broj izglednih prilika, ali u zadnjih 20, 30 metara terena nismo imali kvalitet da rešimo to. Znam da je veoma teško i da radimo Sizifov posao, ali svakim danom sve više verujem da sa ovom grupom igrača možemo da ostvarimo ono što se od nas očekuje – opstanak u Superligi.

I Darko Tešović žali za propuštenim prilikama gostujućih igrača koji su takođe zapretili u nekoliko navrata.

– Moram da čestitam mojim momcima na izuzetnom zalaganju i disciplini. Bili smo bolji od Zemuna, ali nisam zadovoljan jer smo pričali o tome i verovali da možemo da pobedimo. Bili smo vrlo blizu trijumfa, ali posle šansi koje smo mi propustili, gube se utakmice… Sa te strane moram da budem zadovoljan, ali je trebalo da pobedimo i budemo još zadovoljniji sa tri boda. Moram da priznam da je i Zemun imao par izgledanih situacija, ali kada se podvuče crta mi smo ih imali više. Idemo dalje, vraćamo se u Šabac gde se već od sutra spremamo za meč protiv Rada, izjavio je Darko Tešović na konferenciji za medije.

Foto: FK Zemun

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter