0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VREME CURI: Kinezi još vagaju oko kupovine napadača Zvezde

Objavljeno: 22.02.19 u 09:58

Konačna odluka treba da padne do 28. februara, a postoje šanse da se sve prolongira za jun.

U golbalu prelazni rok za Crvenu zvezdu je završen i samo se čeka eventualni posao sa Kinezima na čijoj se meti nalazi Milan Pavkov. Određeni razgovori su vođeni prethodnih dana i ostalo je kako saznaje HotSport da čelnici Hebeija prelome, a imaju vremena do 28. febrara.

Na listi pored napadača šampiona Srbije su još dva igrača, a od stranaca standardni članovi su proverini Argentinci Laveci i Maskerano. Potreban je još jedan adut za start sezone koja kreće narednog petka 1. marta. Vremena za konačne poteze ima dovoljno, a slično je bilo pre godinu dana kada je crveno-bele napustio Ričmond Boaći.

Ipak, ako ne dođe do angažmana sa Kinezima u narednom periodu posao se možda prolongira za leto. Zvezda je odredila cenu od četri miliona evra za ljubimca ‘delija’ i rastu šanse da ostane u klubu. Ekipa Vladana Milojevića danas posle treninga odlazi u karantin pred gostovanje Radniku u Surdulici, taj meč na programu je od 17 časova.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter