0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Srbija dobija dva velika pojačanja za Izrael, Kinezi ne odustaju od Zvezdinog napadača

Objavljeno: 22.02.19 u 23:28

Dosta toga se izdešavalo poslednjeg radnog dana ove nedelje.

U centru pažnje je jučerašnji poraz Srbije od Estonije u kvalifikacijama za Mundobasket.

Od jutros stižu vesti o tome da će košarkaška reprezentacija Srbije za odlučujući meč u kvalifikacijama protiv Izraela biti jača za igrače iz redova evroligaša. Prvo je stigla informacija da će centar igrati protiv Izraela, a zatim i krilni košarkaš koji bi takođe trebalo da bude u selekciji Aleksandra Đorđevića.

Mučne scene u holandskom šampionatu gde je meč Venlo – Herakles prekinut na 20 minuta zbog teške povrede koju je doživeo Džerold Promes.

Kineski Hebei ne odustaje od angažovanja napadača Crvene zvezde, ali ni ne preduzima neke veće poteze uzeći u obzir da vremena do kraja prelaznog roka u Kini nema mnogo.

U današnjoj HotSport analizi mogli ste da pročitate kako stvari stoje trenutno u srpskom fudbalu uzeći u obzir vrednosti igrača, najskuplja je trenutno Crvena zvezda.

Danas je u Beogradu ubijen predsednik Rukometnog kluba Crvena zvezda i potpredsednik Rukometnog saveza Srbije Mirko Butulija u prostorijama Auto-moto saveza Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter