0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: ‘kečevi’ u Nemačkoj i Italiji, Radnički favorit na ‘Karađorđu’

Objavljeno: 22.02.19 u 09:27
Sledi zagrevanje za vikend i borba za bodove širom Evrope se polako zahuktava. Biće veoma interesantno mada favoriti u prethodnom periodu nisu baš u pravom ritmu. 
KARDIF – VOTFORD GG (1.70)

Domaćin se grčevito bori za opstanak u elitnom rangu i ima imperativ pobede, dok je ekipa iz Londona malo opuštenija i dolaze u Vels da se nadigravaju i po gol na obe strane je realna opcija. 
 
VERDER – ŠTUTGART 1 (1.60)

U bremenu su okrenuli list posle nekoliko loših sezona i borbe za opstanak pokazali su dobre igre, a pripada im uloga favorita sa rivaolom koji ima seriju loših rezultata. 
 
MILAN – EMPOLI 1 (1.50)

Izgleda da se dolazak poljaka Pjotenka pokazao kao pun pogodak za domaćina koji hoće da nastavi seriju dobrih rezultata i da pobede Empoli, kojem znači svaki bod da izbegnu povratak u niži rang. 
 
VOJVODINA – RADNICKI (N) 2 (1.80)

Nema dileme da posle niza godina Nišlije dolaze u Novi Sad kao favoriti i prema startu sezone imaju prednost, pa će pokušati da stignu do nove pobede na ‘Karađorđu’. 
Ukupna kvota na tiketu je 7.34.
 
 
 
 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter