0
AdmiralBet ABA Liga

UDARNE VESTI DANA: Srbija bliže LŠ, poznat datum odigravanja večitih derbija, Vranješ odgovorio Prosinečkom

Objavljeno: 21.02.19 u 23:30

Mečevi u Ligi Evrope sa posebnom radošću ispraćeni su kod nas. Nakon raspleta u meču Arsenala i Valensije stigle su dobre vesti za Srbiju. 
Danas je i zvanično poznato kada će se odigrati večiti derbi u fudbalu, a nešto kasnije saznali smo tačno vreme odigravanja večitog derbija u košarci. Košarkaški savez Srbije kaznio je Crvenu zvezdu zbog neizlaska na postolje kako bi primili srebrne medalje, a Crvena zvezda oštro je reagovala na odluku košarkaškog saveza o kazni

Vest da je selektor Bosne i Hercegovine sklonio iz reprezentacije Ognjena Vranješa podigla je novu buru. Poznat kao čovek bez dlake na jeziku oglasio se sam fudbaler, javno je kritikovao legendu jugoslovenskog i hrvatskog fudbala.  

Vojvodina u jednom od zanimljivijih mečeva 23. kola Superlige Srbije dočekuje Radnički vrela je bila uvertira pred sam meč. Po svemu sudeći tako će biti i do poslednjeg sudijskog zvižduka. Trener Vojvodine Radovan Krivokapić istakao je da bi voleo da meč na ‘Karađorđu’ sudi naš najbolji sudija Milorad Mažić.Istu želju izrazio je i trener Radničkog Nenad Lalatović, ali obojici se želja nije ispunila. Šef stručnog štaba ‘Reala sa Nišave’ danas je istakao da mu je drago što će biti TV prenos derbija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter