0
Evrokupovi

SPORT NA TV: Orlovi u Talinu ‘čekiraju kartu’ za Kinu, a tu su ‘mečevi ‘prozora’, Ervoliga i Liga Evrope!

Objavljeno: 21.02.19 u 08:51

Košarkaška reprezentacija Srbije nalazi se pred odlučujućim utakmicama za plasman na Mondobasket.

Pored košarkaških duela, tu je i nekoliko veom interesantnih mečeva eliminacione faze Lige Evrope.

Izabranici Aleksandra Đorđevića jednu od dve ‘meč lopte’ za plasman na Svetsko prvenstvo koje se igra narednog leta u Kini ima danas u Talinu. Ukoliko pobede ‘orlovi’ će obezbediti plasman, a prenos je na prvom kanalu Radio-televizije Srbije od 17.50 časova.

Na prvom kanalu televizije Sport klub od 18.30 časova možete pratiti duel Ervolige između Efesa i Olimpijakosa, dok je od 18 sati na programu trećeg kanala iste televizije duel između moskovskog CSKA i Gran Kanarije. Na drugom kanalu možete pratiti i utakmice FIBA ‘prozora’, od 15 između Kazahstana i Australije za koju će debitovati centar Partizana Džok Lendejl, a od 18 između Češke i Bosne i Hercegovine.

Kada su u pitanju prenosi mečeva fudbalske Lige Evrope, na drugom kanalu RTS-a je od 20.55 duel između Čelsija i Malmea. Televizija Arena sport prenosiće nekolio duela ovog takmičenja i to na prvom kanalu od 18.55 između Ajntrahta iz Frankfurta i Šahtjora, a od 21 između kijevskog Dinama i Olimpijakosa, a na ostalim kanalima očekuje vas još nekoliko prenosa.

Evo i kompletnog programa:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter