0
Evroliga

FOTO: Eurohoops

EVROLIGA: CSKA lako protiv Gran Kanarije, Efesu i pobeda i bolji skor protiv Olimpijakosa

Objavljeno: 21.02.19 u 20:25

CSKA i Anadolu Efes su bili sigurni na domaćem parketu protiv Gran Kanarije, odnosno, Olimpijakosa u 23. kolu Evrolige.

CSKA, očekivano, nije imao nikakvih problema protiv Gran Kanarije, koja osim uvodnog vođstva od 5:0, nije ozbiljnije ugrozila domaćina ove večeri u Moskvi.

Na kraju smo videli ubedljiv trijumf i čak 107 poena ‘Armejaca’, koje je predvodio Serhio Rodrigez sa 18 poena, 17 je imao Vil Klajburn, a 15 Aleš Piters.

U drugom meču bilo je mnogo više neizvesnosti, jer je u tom meču Olimpijakos vodio u prvom poluvremenu, ali je Efes uspeo da to neutrališe pred kraj poluvremena, potom i preokrene meč u nastavku.

Turski tim je u drugom delu imao mnogo više raspoloženih igrača, a među njima je bio i probuđeni Vasilije Micić, koji je većinu svojih poena postigao u drugih 20 minuta. Na kraju je meč završio sa 10 poena i pet asistencija.

Efes se do kraja borio za veću razliku od sedam poena, koliko je poražen u prvoj utakmici, i uspeo je u tome. Na kraju je najefikasniji igrač meča bio Janis Strelnijeks sa 14, a dva manje je ubacio Nikola Milutinov.

U timu Efesa, osim Micićevih 10, 13 je ubacio Krunoslav Simon, 12 Edrijan Moerman, a po 11 su imali Šejn Larkin i Brajan Danston.

Evroliga, 23. kolo:

četvrtak

CSKA Moskva – Gran Kanarija 107:85
Anadolu Efes – Olimpijakos 75:65

20.45 Olimpija Milano – Makabi Tel Aviv
21.00 Barselona – Baskonija

petak

18.15 Darušafaka – Fenerbahče
19.00 Žalgiris – Budućnost
20.00 Panatinaikos – Himki
21.00 Real Madrid – Bajern Minhen

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter