0
Evrokupovi

SPORT NA TV: Liga Evrope i Liga šampiona u prvom planu, jedna radosna vest za ljubitelje fudbala

Objavljeno: 20.02.19 u 08:50

Nije pred nama preterano uzbudljiv dan kada su dešavanja u sportu u pitanju, ali nas očekuje interesantno veče.

Tokom dana ljubitelji sporta će moći da isprate prenose turnira u ženskoj konkurenciji u tenisu iz Dubaija na Sport klubu, ova televizija nam donosi i prenos Lige šampiona u odbojci takođe u ženskoj konkurencji, a od 18 časova primat preuzima fudbal.

U 18 časova na teren će fudbaleri Sevilje i Lacija u revanš meču šesnaestine finala Lige Evrope (prvi meč odigran u Rimu završen je 1:0 u korist Andalužana).

Tri sata kasnije na red dolazi osmina finala Lige šampiona. Dok će svi zainteresovani za dešavanja iz Gelzerkirhena morati da susret između Mančester Sitija domaćeg Šalkea gledaju kod nekoga ko ima Arenu Sport, po mnogima jedan od derbija ove runde, meč između Atletiko Madrida i Juventusa prenosiće RTS, na opštu radost ljubitelja „najvažnije sporedne stvari na svetu“.

Od 1 sat posle ponoći Boka Juniors uz prenos na Areni Sport 1 dočekuje Atletiko, a pola sata kasnije na led će hokejaši Detroita i Čikaga na Areni 4.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter