0
Evropske lige

Fudbal soccer friendly match Srbija U20 v Honduras U20 Filip Jankovic (C) Stanisa Mandic (R) Stefan Ilic (L) Stara Pazova, 21.04.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NOVA STANICA: Strelac istorijskog gola i zlatni ‘orlić’ sa Novog Zelanda ima novi klub – nikada ne biste pogodili koji!

Objavljeno: 20.02.19 u 12:39

Član Premijer lige Bosne i Hercegovine dobio ekstra pojačanje iz Norveške u prolećnoj trci za titulu.

Dao je gol Staniša Mandić za omladinsku selekciju Srbije i doprineo osvajanju svetske titule na Novom Zelandu. Zlatni „orlić“ je zatim napustio Čukarički i otisnuo se u Norvešku, gde je tresao mreže u dresu Songdala.

(Youtube/Delija BC)

Odlučio je da se preseli u Zrinjski sa kojim je danas u društvu menadžera Ivana Dudića potpisao ugovor do leta sa klubom iz Mostara sa pravom otkupa na leto. Uspeo je član Premijer lige BIH da dobije ekstra „džokera“ u trci za titulu i nastavak trke za bodove sledi za vikend.

FOTO: Privatna arhiva

Napadač rođen u Herceg Novom je u međuvremenu odlučio da nastupa za selekciju Crne Gore i upisao je četiri meca za „sokolove“.

– Došao sam u ekipu koja ima velike ambicije i nadam se da ću dobrim igrama doprineti uspesima. Mislim da je ovo dobar potez posle Norveške da se dokažem i jedva čekam debi u novom dresu – poručio je za HotSport Mandić.
Golgeter je imao 52 nastupa za Songdal, a protivnicke mreže tresao je 16 puta i sada mu sledi nova misija u Zrinjskom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter