0
Domaći fudbal

VOJVODINI STIGAO ODGOVOR SA ČAIRA: Lalatović – Ako Vojvodina želi Mažića, želimo ga i mi!

Objavljeno: 19.02.19 u 20:23

Fudbaleri Vojvodine i Radničkog igraju u petak derbi kola u petak od 18 časova.

Lalatović će sa klupe Radničkog još  jednom odmeriti snage protiv nekadašnjeg kluba, a pažnja javnosti biće usmerena ka ‘Karađorđu‘ gde će Radnički pokušati da pobedi i zadrži korak za vodećom Zvezdom

Trener ‘Stare dame’  Radovan Krivokapić danas je govorio o narednom meču rekavši da crveno-beli žele da meč sudi naš najeminentniji sudija Milorad Mažić. Ubrzo je iz Niša stigao odgovor. Nenad Lalatović je za Hotsport rekao da podržava inicijativu trenera Vojvodine.

– Poštujem veliki klub kakav je Vojvodina. Tamo sam proveo prelepih 13 meseci. Apsolutno se slažem sa željom Krivokapića. Ako oni žele Mažića, želim ga i ja. Idemo u Novi Sad da igramo lep i kvalitetan fudbal. Meč će biti prenošen putem televizije. Ja želim da uslovi budu korektni i da na terenu pobedi bolji. Vojvodini želim uspon na tabeli jer sigurno imaju kvalitet i zaslužuju da se nađu među četiri najbolja tima u Srbiji, ističe Lalatović 

U jesenjem delu sezone Radnički je pobedio Vojvodinu na Čairu sa 1:0, strelac gola bio je Taras Bondarenko u 85. minutu. 

U poslednjem meču Vojvodina je ubedljivo poražena od Crvene zvezde sa 4:0, a Radnički je slavio protiv Čukaričkog sa 2:0. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter