0
Ostali sportovi

Novak Novak Đoković

NE ZABORAVLJA SVOJ KRAJ: Novak Đokovic podržao futsalere Banjice (VIDEO)

Objavljeno: 18.02.19 u 15:23

Danas se nastavlja takmičenje u Drugoj futsal ligi Srbije, a KMF Banjica dobila je podršku našeg najboljeg sportiste svih vremena.

Posle najtrofejnijeg vaterpoliste Slobodana Nikića koji je prihvatio ulogu počasnog predsednika kluba, KMF Banjicu podržao je i jedan od najboljih sportista današnjice Novak Đoković. Najbolji teniser planete nije zaboravio kraj u kom je odrastao i bio je oduševljen kada je čuo da Banjica ima svoj futsal klub. 

U razgovoru sa sportskim direktorom Milanom Grahovcem obećao je da će sledećom prilikom kada dođe na odmor u Beograd doći da pogleda utakmicu uz poziv da navijači večeras dođu na Banjicu i pode nebesko-plave u prvom prolećnom kolu protiv Kolubare od 19,30 u SC ‘Voždovac‘. 

KMF Banjica se zahvalio Noletu na podršci uz uverenje da će naš najbolji sportista nastaviti da iz nedelje u nedelju donosi radost narodu u Srbiji. 

Hotsport želi Novaku Đokoviću da večeras u Monte Karlu bude ponovo izabran za najboljeg sportistu sveta u izboru za nagradu Laureus.

Hotsport je ponosni partner KMF Banjica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter