4
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

KONAČNA ODLUKA: Poznato da li srpski klubovi istupaju iz Regionalne lige!

Objavljeno: 18.02.19 u 20:26

Nakon najava da bi srpski klubovi mogli da napuste regionalnu ligu zbog napada na vaterpoliste Crvene zvezde, danas je doneta i konačna odluka kojom je stavljena tačka na ovu temu.

Vaterpolo savez Srbije i klubovi su ranije saopštili da svoje mečeve ne žele da igraju u Splitu, ali ni u gradovima udaljenim manje od 200 kilometara, a danas je na sednici Upravog Odbora Regionalne Vaterpolo Lige a povodom incidenta koji je izazvao veliki revolt javnosti doneto nekoliko odluka.

Saopštenje prenosimo u celosti:

1. Još jednom se najoštrije osudjuje incident u kojem su napadnuti sportisti VK Crvena zvezda u Splitu.

2. Obzirom na molbu VK Crvena zvezda da se njihove utakmice ne igraju u Splitu zbog traume napadnutih igrača a uzevši u obzir da VK Mornar ne snosi odgovornost za gore navedeni događaj, utakmice VK Crvena zvezda sa splitskim klubovima VK Mornar i VK POŠK se odlažu do daljnjeg.

3. Iskazana je podrška u daljem takmičenju u okviru Regionalne vaterpolo lige koju i dalje podržavaju svi klubovi učesnici.

4. Naredna sednica UO RVL održaće se 12. marta 2019. za vreme odigravanja utakmice Hrvatska – Srbija u Sisku, navedeno je u saopštenju.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter