0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Dortmund bez prava na kiks, Roma favorit kod kuće

Objavljeno: 18.02.19 u 10:52

Ovog vikenda su favoriti totalno podbacili, a po neki par smo prosli i danas zelimo da budemo uspesniji pored minimalne ponude mada pokusacemo da skockamo dobar tiket.

NIRNBERG – DORTMUND 2 (1.50)

Pored krize ‘milionera’ koji su pre nekoliko dana izgubili ubedljivo u Ligi šampiona od Totenhema na ovom gostovanju nemaju pravo na kiks pošto se Bajern već primako u trci za titulu.

ROMA – BOLONJA 1 (1.50)

Gosti su dolaskom na klupu Siniše Mihajlovića u dva meč upisali četiri boda, a večeras protiv bivšeg kluba pokušaće da ostvare iznenađenje mada je domaćin u naletu i juriće uspeh po svaku cenu.

UESKA – BILBAO GG (1.70)

Susret u borbi za opstanak treba da bude veoma zanimljiv pogotovo što domaćin na svom terenu ne gubi baš lako tako da po gol na obe strane je veoma realna opcija.

DUKLA – SPARTA 2 (1.60)

Predstava u Pragu biće zanimljiva bez obzira što su gosti favoriti, a realno je da domaćin pokaže napredak u odnosu na jesen mada Sparta dolazi po tri boda.

Ukupna kvota na tiketu je 6.12.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter