0
Domaći fudbal

SPORT NA TV: Evo gde i kada možete pratiti derbi u finalu Kupa – tu su i Ol star, Serija A, Primera, Superliga…

Objavljeno: 17.02.19 u 08:50

Veoma bogat program pripremile su televizije za danas.

Finale Kupa Radivoj Korać i NBA Ol star utakmica, ali i brojni fudbalski mečevi nateraće vas da tokom čitavog dana budete uz televizor.

U cetru pažnje kada je program za danas u pitanju je košarkaški derbi u finalu Kupa Radivoj Korać između Partizana i Crvene zvezde. Utakmica u niškom ‘Čairu’ odigraće se u predviđenom terminu, od 17 časova, a prenos je na prvom kanalu Arene sport. Na istom kanalu od 14 časova možete pratiti i duel 22. kola Superlige Srbije sa stadiona ‘Kralj Petar Prvi’ između Rada i Zemuna.

FOTO: STARSPORT

Na drugom kanalu ove televizije od 12 časova je prenos finala Kupa mladih timova, a u nastavku programa možete pratiti duele Serije A, od 15 Đenova – Lacio, od 18 Inter – Sampdorija i od 20.30 Napoli – Torino.

Na televiziji Sport klub u podne će početi na prvom kanalu meč između Reala iz Madrida i Đirone, a dva časa nakon ponoći na istom kanalu moći ćete da pratite Ol star utakmicu koja se ove godine igra u Šarlotu, a na kojoj će igrati naš Nikola Jokić, ali i crnogorski internacionalac Nikola Vučević. Na drugom kanalu ove televizije možete pratiti dva meča španske Primere, od 18,30 između Viljareala i Sveilja, a od 20.45 između Betisa i Alavesa.

Televizija Eurosport na svom drugom kanalu prenosiće dva meča nemačke Bundeslige. od 15.30 između Ajntrahta i Menhengladbaha, a od 18 časova između Leverkuzena i Fortune.

Evo i kompletnog programa:

FOTO: PRINTSCREEN
FOTO: PRINTSCREEN

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter