0
Košarka

FOTO: STARSPORT

DUŠAN RISTIĆ ZA HS: Možemo da pobedimo Partizan u finalu, nije na nama da odlučujemo o terminu!

Objavljeno: 17.02.19 u 00:09

Košarkaši Crvene zvezde pobedom nad Megom izborili su plasman u finale Kupa Radivoj Korać.

(Od izveštača iz ‘Čaira’)

Izabranici Milana Tomića imaće priliku da se bore za prvi trofej u sezoni.

Na današnjoj utakmici centar kluba sa Malog Kalemegdana Dušan Ristić upisao je osam poena i isto toliko skokova, a nakon meča istakao je da nije bilo tako lako doći do ove pobede.

– Nije bila laka utakmica, pošto smo se rezultatski odlepili tek u poslednjih šest, sedam minuta. Mislim da je Mega pružila veoma dobar otpor, čak je u nekoliko navrata vodila i stvarno su pokazali dobru energiju. Mi smo uspeli sa nekom našom konstantnom igrom da prekrenemo na kraju, a rezultat ne govori uvek o dešavanjima na terenu, počeo je Ristić priču za HotSport.

Ključ pobede crveno-belih bila je dobra igra u poslednjem periodu.

– Nismo padali ni igrački ni fizički. Mislim da je ključ pobede bio u dobroj odbrani i mislim da je to ključ i za sutrašnju utakmicu, jer se utakmica igra svih 40 minuta. Formula za sutra je da odigramo kao i danas dobro svih 40 minuta.

FOTO: STARSPORT

Nova utakmica dolazi brzo i igrači nemaju puno vremena za odmor.

– Mi kao igrači ne možemo da utičemo na to. Na nama je da izađemo na terenu i damo sve od sebe da odigramo kako bi trebalo. Mislim da će biti veoma zanimljivo pošto igraju po mom mišljenju trenutno dve najbolje ekipe u zemlji, rekao je Ristić pa odgovorio na pitanje da li on i njegovi saigrači mogu da ‘skinu krunu’ crno-belima

– Potrudićemo se. Daćemo sve od sebe i ja smatram da možemo, zaključio je Ristić.

Finalna utakmica Kupa Radivoj Korać igraće se sutra od 17 sati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter