1
Košarka

FOTO: STARSPORT

ZAKAZAN SPEKTAKL U FINALU: Jedni duže odmarali, drugi tražili odlaganje – evo kada se definitivno igra meč za trofej Kupa!

Objavljeno: 16.02.19 u 23:59

Priliku da odbrane trofej košarkaši Partizana imaće sutra protiv ‘večitog’ rivala.

Nakon današnjih pobeda timova Andree Trinkijerija i Milana Tomića definitvno je poznato ko će se boriti za ‘Žućkovu levicu’.

Crno-beli koji su prošle godine podigli trofej u ‘Čairu’ danas su pobedom nad FMP-om rezultatom 83:71 kupili kartu za finale, dok su crveno-beli bili bolji od tima iz Sremske Mitrovice, te su pobedili rezultatom 92:73.

Pre polufinalnih duela pojavila se vest da su navodno sa Malog Kalemegdana tražili pomeranje, tada eventualnog finala, usled nedostatka vremena za oporavak igrača. Međutim, kako sada stvari stoje do toga neće doći. Čelnici Košarkaškog saveza Srbije (KSS) u saradnji sa vlasnikom televizijskih prava i organima bezbednosti usalgasili su se oko termina i pomeranja neće biti.

Finale Kupa igraće se u predviđenom terminu, u nedelju od 17 časova.

0
0

1 Komentara

  1. Placamo rts, finasiramo iz budzeta kosarkaske klubove a ne mozemo da gledamo utakmice na rts.Vučic vraca tajkunima nase pare.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter