0
Košarka

BOGDAN BOGDANOVIĆ: Ol-star je uživanje u košarci bez pritiska, a sad borba za plej-of!

Objavljeno: 16.02.19 u 12:29

Imala je Srbija prve večeri Ol-stara predstavnika u Šarlotu, a evo šta je posle svog nastupa rekao Bogdan Bogdanović.

Poražen je ‘Tim sveta’ protiv američkih ‘Zvezda u usponu’, a srpski bek Bogdan Bogdanović ubacio je 15 poena. Prošle godine je bio MVP, ali kako kaže tim laskavim priznanjima se ne opterećuje, već gleda samo da uživa.

– Lepo je bilo ponovo učestvovati na ovom meču. Bila je to prilika da jedan dan uživaš u košarci bez pritiska i da pokažeš ono što znaš – rekao je za RTS, Bogdan Bogdanović i dodao:

– To je drugačiji NBA, igraš protiv najboljih mladih igrača iz lige koji će jednog dana biti glavni akteri svojih ekipa.

Bogdan Bogdanović je istakao da je pred njim mnogo rada, jer želi da igra u najvećem spektaklu, tamo gde su sve zvezde NBA lige.

– Nastupao sam drugu godinu zaredom u tom meču, ali mislim da to nije toliko bitno, važnija je utakmica svih zvezda, a za to mora mnogo da se radi. Boriću se za to sledeće sezone, i svake sledeće – rekao je Bogdanović.

Bek reprezentacije Srbije se sada okreće klupskim obavezama, želi da Sakramento vodi do plej-ofa na ‘Zapadu’.

– Borba Sakramenta za plej-of traje. Svi smo napredovali u svakom segmentu, individualno i timski. Pred nama je veliki cilj i mislim da možemo da ga ispunimo. Treba da se poklopile i kockice, treba dobiti i neke od najboljih ekipa u ligi da bi se zaslužio taj plej-of – istakao je Bogdanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter