1
Domaći fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

SJAJNA PORUKA PRVOTIMACA PARTIZANA: I ja se borim!

Objavljeno: 15.02.19 u 10:55

Lep gest igrača kluba iz Humske.

Međunarodni dan dece obolele od raka obeležava se 15. februara, a podršku mališanim u najvažnijim bitkama dali su i igrači Partizana.

Na visok procenat izlečivosti ove opake bolesti kod dece naglasili su Zoran Tošić, Goran Zakarić, Strahinja Pavlović i Filip Stevanović. Oni su pružili podršku malim herojima, ali i poručili da svi igramo zajedničku utakmicu za njihovu pobedu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

15. februar 2019. godine -Medjunarodni dan dece obolele od raka! Poslušaj poruku naših prvotomca i pridruži se akciji! #nurdor #svetskidandeceoboleleodraka #fkpartizan #superheroji #ijaseborim

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

Takođe, fudbaleri Partizana uz slogan ‘I ja se borim’ pozvali su sve koji to mogu da danas u 12 časova dođu u Knez Mihailovu ulicu (kod česme) i tako zajedno sa Nacionalnim udruženjem roditelja dece obolele od raka (NURDOR) obeleže ovaj dan i pruže podršku malim herojima.

0
0

1 Komentara

  1. Dok se neki voze u tramvajima i trose drzavne pare, dotle drugi razmisljaju kako da podignu ovu Srbiju i pomognu bolesnoj deci radi opstanka voljene nam majke SRBIJE

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter