0
Domaći fudbal

FOTO: HOT SPORT

KAKO JE HS NAJAVIO – JOVIČIĆ PRODUŽIO UGOVOR: Srećan sam kao kada sam dolazio!

Objavljeno: 15.02.19 u 12:55

Crveno-beli pored dovođenja novih, nastavili su i sa obnavljanjem ugovora sa starim igračima.

Nakon Filipa Stojkovića, Milana Pavkova i Vujadina Savića, a kako je HotSport to ekskluzivno najavio red je došao i na Branka Jovičića.

Jedan od ljubimaca navijača pokazao je i tokom pripremau Antaliji da ima bitnu ulogu u veznom redu, a po novom ugovoru sledi mu povišica plate i saradnja se produžava za još godinu dana, do juna 2021. godine. Borbeni vezista danas je bio deo speijalne akcije marketing tima crveno-belih, gde je i objavljeno da je ugovor produžen.

– Srećan sam što sam produžio ugovor, hvala klubu i saigračima na poverenju. Jednako srećan dan kao kada sam dolazio. Mogu da obećam da ću uvek dati maksimum kako na treninzima tako i na terenu. Verujem da ćemo u buduće beležiti dobre rezultate, rekao je Jovičić.

FOTO: STARSPORT

Podsetimo, prvu utakmicu prolećnog dela šampionata akutelni šampion odigraće na sutra na stadionu ‘Rajko Mitić’ od 16 časova protiv novosadkse Vojvodine.

(Od izveštača – Darka Noveskog)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter