0
Košarka

FOTO: STARSPORT

MILAN TOMIĆ: Partizan brani trofej u Nišu, imaju dobar momenat nakon Budućnosti

Objavljeno: 14.02.19 u 13:27

Crveno-beli će pokušati ovog vikenda da u svoje prostorije vrate ‘Žućkovu levicu’.

Ekspedicija Crvene zvezde otputovala je u Niš gde će sutra igrati četvrtfinale Kupa Radivoj Korać protiv Dinamika.

– Očekuje nas vrlo neizvesno takmičenje, draž Kupa je to sam već rekao i prilikom žreba, što svako ima svoju šansu i želju da osvoji to takmičenje. Naša jedina želja i plan je da idemo utakmicu po utakmicu, i da odigramo dobru košarku u Nišu. Puno je dobrih ekipa. Mega, Dinamik i FMP mlade i ambiciozne ekipe, svaka čast momcima iz Žitišta, Borac je uvek neugodan predvođen sa nekoliko vrlo iskusnih igrača, Novi Pazar je već i kroz srpsku ligu pokazao svoje ambicije… Branilac trofeja je ekipa Partizana, koja u dobrom trenutku dočekuje Kup nakon pobede nad ekipom Budućnosti, koja je doselektirala sastav tokom sezone. Svakako da bi nam u pripremi ovog turnira pomoglo i to da mogu da računam na sve igrače, ali poštujući propise KSS, želimo da damo šansu našim momcima kojih je 10 u sastavu. Znam da u Nišu i regionu ima puno navijača Crvene zvezde i pozivam ih da nam pruže podršku u utakmici sa Dinamikom, koji je naš prvi rival u završnici Kupa, jer ponavljam, ne želimo da idemo dalje od prve naredne utakmice, rekao je Milan Tomić, da bi Branko Lazić dodao:

– Nećemo ići dalje od petka i utakmice sa Dinamikom, poučeni iskustvom od prethodne godine. Spremamo se za tu utakmicu kao da je finale, kao i za svaku sledeću ako do nje dođe. Skoncentrisani smo samo na našu igru i naš tim. Drago mi je da je tim reagovao sa tri uzastopne pobede nakon Evrokupa i da smo uspeli da održimo dobru atmosferu. Idemo utakmicu po utakmicu, ponavljam najvažniji je Dinamik…

Bitnu ulogu bi u ‘Čairu’ mogao da ima i Marko Kešelj.

– Očekuje nas Kup, prva utakmica protiv Dinamika je i najvažnija, i ne želimo preko toga da razmišljamo. Imali smo dovoljno vremena da treniramo, da se osvežimo i da se spremimo u prethodnih par dana i spremni putujemo u Niš. Svako na kupu ima svoje ambicije, imamo ih i mi, imamo dobru atmosferu u timu, i željno iščekujemo start turnira, rekao je Kešelj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter