7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DOLASCI ZAVRŠENI – NE I ODLASCI: Kinezi odvode Bena iz Zvezde? Sa njim bi mogao još jedan napadač!

Objavljeno: 14.02.19 u 11:21

Zvezda je završila sa dovođenjem igrača, ali još uvek nije sa potencijalnim odlascima.

Oni koji bi mogli da napuste Ljutice Bogdana su El Fardu Ben i Milan Pavkov.

U Kini prelazni rok traje do 28. februara, a nekoliko tamošnjih klubova je zainteresovano za pomenuti dvojac Crvene zvezde. Zbog visine obeštećenja je odbijena prva ponuda koja je stigla za Bena, crveno-beli reprezentativca Komora ne žele da prodaju ispod četiri miliona evra, kao što je slučaj i sa srpskim napadačem.

Pavkov takođe može da napusti Ljutice Bogdana, ali ne ispod pomenute svote. Od prodaje Pavkova 30 procenata pripada Radničkom iz Niša gde je napadač bio na pozajmici.

0
0

7 Komentara

  1. U ligu sampiona nas je odvela ogromna kolicina srece, a ne ben koji nije odigrao niti jednu utakmicu za olimpijakos koji je takodje prosecan evropski tim.da li je neko video da je on dobio neki duel jedan na jedan ili pretrcao nekog.ne moze mu se osporiti velika kolicina kretanja al to je malo za evropu.cinjenica da je ponuda iz druge lige kine sve govori.pavkov je opet najsporiji igrac u evropi i ima najmanje znanje pa bi bilo dobro da ode za bilo koje pare

    0
    0
    Odgovori
  2. Treba sacekati leto,osvojiti duplu krunu plasirati se u l.s.pa naci adekvatne zamene a njih prodati.Mora se misliti i ne dozvoliti da dodjemo u situaciju kao pre 3-4 godine.Samo pametno i strpljivo.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ben je najbolji igrac od svih. Njega ne bi trebalo prodavati ni za kakve pare. Vredi vise i od Marina i mislim da je bolje prodati njega nego Bena.

    0
    0
    Odgovori
    • Kakav Ben! O čemu se ovde radi?! Valjda je svako živi video Bena u LŠ i šta je on tamo pružio?! Trčkarao je levo desno, bez ikakvog efekta, bez prodora, bez driblinga, bez pasa u proctor! Samo se odbijao od protivničkih igrača i padao po terenu! Seća li se neko možda neke njegove kreacije ili poteza, kao što se svi sećamo Marina i Pavkova?! Ti si Dragane sto posto drveni advokat Bena i imaćeš procenat ako uspeda ode u mII ligu Kine!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter