0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZA SADA PREDALEKO: Zvezda ostaje bez velikog pojačanja?!

Objavljeno: 13.02.19 u 18:06

Košarkaški klub Crvena zvezda rešio je da posle Kej Si Riversa dovede još dva zvučna pojačanja pred borbu za titulu u ABA ligi i KLS ligi.

‘Delije’ sa nestrpljenjem osluškuju da li bi mogla da detonira bomba i da se na Malom Kalemegdanu nađe Miloš Teodosić. Navodno, kapiten reprezentacije Srbije je kontaktiran i čeka se njegova odluka, ipak konkretnija je ona koja je stigla iz Turske vredna sedam miliona evra za tri godine.

Teo nije jedini igrač kog Crvena zvezda ‘ganja’ u poslednjim satima prelaznog roka. Danima se spekuliše o povratku Ognjena Kuzmića. Ipak, kako HotSport nezvanično saznaje, reprezentativac Srbije se neće vratiti i to ne svojom željom, već odlukom Real Madrida. Iako Kuzmić nije u prvom planu kada je reč o šampionu Evrope, trener Pablo Laso insistira na njegovom ostanku.

To čudi ako se zna da posle oporavka od teške povrede zadobijene još početkom prošle sezone Ognjen Kuzmić ne dobija dovoljan broj minuta u ‘kraljevskom klubu’. Po svemu sudeći šanse da se visoki centar vrati u Beograd su minimalne.

Crvena zvezda u svom sastavu ima tri centra Maika Cirbesa, Majkla Odža i Dušana Ristića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter