7
Košarka

FOTO: STARSPORT

REŠENA DILEMA DANA: Otkriven razlog zbog kog Pejdž jeste, a Odžo nije dobio srpski pasoš

Objavljeno: 13.02.19 u 21:41

Dosta prašine poslednjih dana podiglo je državljanstvo koje je dobio košarkaš Partizana Markus Pejdž.

Po propozicijama Kupa Radivoj Korać jedna ekipa može da prijavi samo četiri strana igrača.

Partizan je taj problem rešio državljanstvom koje je dobio američki plejmejker, pa je u Niš stigao kompletan. Sa druge strane, Milan Tomić je odlučio da na kupu ne igraju Odžo, Rivers i Faje, a prethodnih dana se spominjalo kako će se na isti potez oko državljanstva kao i ‘večiti rival’ odlučiti i Zvezda.

Digla se i prašina oko toga zbog čega je Pejdž dobio, a Majkl Odžo ili neki drugi Zvezdin stranac nije, srpsko državljanstvo, a razlog je veoma prost. Nijedan košarkaš crveno-belih nije ni aplicirao za srpske papire, a Tomić je odlučio da šansu da Cirbesu umesto Odžu.

Na tragu informacije: Mirko Marković

0
0

7 Komentara

  1. Moj prijatelj je izbeglica iz hrvatske od 95.godine.borac i covek kome su ustase sve spalile,a do danas evo vec 23 godine nije dobio srpski pasos niti licnu kartu,a daje se onima koji nisu ni culi za srbiju

    0
    0
    Odgovori
    • Браво за коментар…Небитно који је тим у питању..Лично,једва извадих српски пасош…толико

      0
      0
      Odgovori
  2. nije Zvezda trazila ni za jednog igraca pasos (odza) razlog prost ceka se odluka Kuzmica i Teodosica, i da se vidi koce da bude kroz aba plejof na nivou.nama treba pasosi za dva stranca za KLS za osvajanje titule budite sigurni nije covic doveo 7 stranca da pola sede na tribine i da primaju platu,,. da nebi bila kuknjava kao prosle godine za Enisa sada ce to da odradu za domace prvenstvo ipak se igra finale u tri dobijene .u kupu ti niko ne garantuje i sa lebronom da ces da osvojis jer se igra na jednu dobijenu..

    0
    0
    Odgovori
  3. ZVEZDA namerno nije trazila pasos za odja .u opticaju bio i kuzmic i teo,,i da se nebi dizala buka kao oko Enisa …Druga stvar Zvezda ima 7 stranaca i treba dobro da se proceni kome pasos jer nama treba za 2 igraca nije Covke doveo 7 str, da bi pola igralo a pola bilo na tribine a da jih placa ,Finale pleof KLS igra se na 3 dobijene tekme tako da cemo garantovano da trazu za 2 igraca samo opusteno,,kup ko kup 1 tekma niko ne garantuje da ces da pobedis igro odjo ili ne…

    0
    0
    Odgovori
  4. Ostaje nejasno što Partizan nije prijavio sve strance. Pa da za par godina kažemo kako su svi Partizanova deca.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter