0
Ostali sportovi

POJAČANJE U ŽELEZNIČARU: Rukometni klub iz Niša doveo reprezentativnog golmana

Objavljeno: 13.02.19 u 13:43

Rukometni klub Železničar iz Niša dobio je veliko pojačanje. Nakon dugo traganja ‘Želja’ je pronašao novog golmana. 

Železničar je bio u potrazi za novim golmanom još od prošlog leta, ali je po rečima ljudi iz Niša vredelo čekati Miroslava Kocića. Nekadašnji reprezentativac Srbije, čuvar mreže koji se, tokom godina u Vojvodini, Metalurgu, Bešiktašu, francuskom Saranu, Temišvaru, nakupio iskustva, ali koji zna kako „diše“ rukometni Niš, jer upravo je ovde stekao afirmaciju, pre nego je 2010. otišao iz tadašnjeg Naisusa.

-Drago mi je da sam se vratio. Uželeo sam se, pre svega, takmičarskih utakmica, jer, zbog administrativnih problema u Rumuniji, nisam na njima branio još od sredine oktobra. A, naravno, uželeo sam se i mog „Želje“, koji je sada sasvim drugi klub u odnosu na onaj iz kojeg sam svojevremeno otišao, pretendent na najviše domete u domaćim takmičenjima, sa posebnom ambicijom da prvi put u svojoj istoriji postane državni šampion. Ali, dugačak je put do tog cilja-poručio je 37-godišnji rođeni Leskovčanin kasno večeras, nakon što je, u prostorijama kluba u Domu rukometa, sa predsednikom Dragoljubom Kulićem, a u prisustvu dvojice direktora Ivana Šmigića i Slobodana Milosavljevića, stavio potpis na ugovor, koji važi i za sledeću sezonu.

FOTO: RK Železničar Niš 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter