0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ČUKARIČKI ČUVA GLAVNE IGRAČE: Puškarić, Bogosavac i Kopitović obnovili ugovore sa Brđanima!

Objavljeno: 12.02.19 u 19:27

Klub sa Banovog Brda nije mnogo toga menjao tokom prelaznog roka, ali je sa nekoliko igrača produžio ugovore.

Posle Nemanje Belića i Stefana Šapića, vernost Čukaričkom produžila su još trojica prvotimaca, sva trojica iz odbrambene linije, Darko Puškarić, Miroslav Bogosavac i Boris Kopitović.

Najiskusniji u timu Puškarić, koji igra na mestu štopera, ugovor je potpisao do juna 2020. godine, dok su levi bek Bogosavac i još jedan štoper Kopitović parafe na vernost stavili do juna 2021. godine. Puškarić je u Čukarički stigao tokom leta 2017. godine, kad je završio saradnju sa Vojvodinom. Za Brđane je igrao u 55 mečeva, pet puta je bio strelac.

FOTO: FK Čukarički

Bogosavac, koji je i standardni član mlade reprezentacije Srbije, u Čukarički je stigao u januaru 2017. godine. Za Brđane je odigrao već 78 mečeva, jednom se upisao u listu strelaca. Na kraju prošle godine dobio je dva individualna priznanja, u izboru Zajednice Superlige uvršten je u idealni tim.

Defanzivac Boris Kopitović, standardni reprezentativac Crne Gore, na Banovo brdo stigao je kao i Bogosavac, januara 2017. godine. U međuvremenu za belo-crne je odigrao 54 susreta, postigao je šest golova. Za reprezentaciju Crne Gore ima četiri nastupa, postigao je i jedan pogodak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter