3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RIKARDO GOMEŠ: Arapi i pare me ne zanimaju, želim pobedu nad Zvezdom!

Objavljeno: 11.02.19 u 12:35

Mogao je Rikardo Gomeš već ove zime da napusti Srbiju i Partizan, ali je odlučio da ostane još bar šest meseci u Beogradu.

Najbolji je fudbaler Partizana bio jesenas, to govore i pogoci kojima je jedan od najboljih strelaca Superlige Srbije. To nije promaklo bogatim azijatima koji su već ove zime želeli da dovedu reprezentativca Zelenortskih ostrva. Ipak, odluka Partizana, ali i igrača bila je da za sada ostane u Humskoj.

– Znam da je postojala ponuda iz Saudijske Arabije od tri-četiri miliona, ali to me ne zanima. I na početku priprema sam rekao da je za Partizan i za mene najbolje da ostanem još šest meseci. Želim uspehe sa Partizanom i samo to me interesuje – istakao je za ‘Novosti’, Rikardo Gomeš.

Brzonogi, ali i snažni napadač veruje da njegov tim može do pobede u predstojećem 159. večitom derbiju protiv Crvene zvezde.

– Biće to sjajan meč, jedva čekam. Ima Zvezda sjajan tim, dobre pojedince, ali i za Partizan važi isto. Ubeđen sam da možemo dobro da odigramo i na njihovom stadionu. I da – pobedimo. Presrećan što sam akter takvih utakmica jer u mojoj zemlji je fudbal amaterski i ne postoji ni približno takav rivalitet.

Rikardo Gomeš smatra da Zvezda nema prednost na terenu i da se to pokazalo u septembru na stadionu ‘Partizana’.

– Crveno-beli su igrali Ligu šampiona, a mi nismo ušli u Ligu Evrope. Međutim, na terenu su uslovi jednaki za sve, 11 na 11, pa da vidimo. Uostalom, u septembru je Zvezda učestvovala u Ligi šampiona, pa smo bili bolji od nje, zaslužili smo da dobijemo taj meč – zaključio je Gomeš.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter