0
Evropske lige

MARKO DELVEKIO: Nadam se da je onaj gest Kolarova bio izvinjenje

Objavljeno: 10.02.19 u 16:11

Legenda Rome Marko Delvekio je prokomentarisao sukob Aleksandra Kolarova sa navijačima rimske ‘vučice’.

Kapiten reprezentacije Srbije i levi bek Rome je najpre poručio navijačima da ne mogu oni da komentarišu njegove igre jer se ne razumeju dovoljno u fudbal, a oni su mu na nešto slabije partije poslednjih nedelja odgovorili uvredljivim grafitima u centru Rima.

Potom je pre dve večeri Kolarov postigao gol protiv Kjeva u Veroni i tom prilikom se poklonio tribini gde se nalaze navijači Rome.

Bivši napadač ‘vučice’ Marko Delvekio je poručio da Kolarov ne bi trebalo previše da ulazi u sukob sa navijačima Rome, koji umeju da pokažu svoje dve strane, po potrebi.

– Nikada nije lepo videti kada neko da gol i odmah nakon toga mu se rugaju. Romini navijači znaju da udele mnogo ljubavi. Taj grad i klub znaju da prime igrače otvorenih ruku, kao što je to bio slučaj sa mnom. Nadam se da je to bio gest izvinjenja. Iskreno se nadam da je to bilo u pitanju – rekao je Delvekio.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter