0
Domaći fudbal

FOTO: FK RADNIK

GENERALNA PROBA: Radnik i Dinamo podelili bodove u Vladičinom Hanu

Objavljeno: 10.02.19 u 10:00

Prijateljska atmosfera dva superligaša sa juga naše zemlje.

Bez tenzija kako je znao da bude običaj u susertu ova dva tima.

Posed lopte veći kod gostiju iz Surdulice i dominantnija igra surduličana. U par navrata zaprećeno i sa strane tima iz Vranja, ali uspešnom odbranom golmana Vasiljevića mreža Radnika ostala je netaknuta do kraja prvog poluvremena.

U dvadesetom minutu asistencija Zlatanovića nije realizovana nesigurnim udarcem Nikolića, da bi iz slične situacije nakon par minuta napadač Radnika bio dosta sigurniji te je lopta prošla u gol pored nemoćnog Lakića. Rezultat od 0:1 zadržao se do 52.min. kada se zatresla mreža surduličana pogotkom kapitena Dinama, Mlađana Stevanovća.

FOTO: FK RADNIK

Nakon realizovane ‘generalke’ oba superligaša iz Pčinjskog okruga timovi se pripremaju za nastavak prvenstva: Radnik odlazi na gostovanje ekipi Proletera u Novom Sadu, a vranjski Dinamo na Gradskom stadionu u Surdulici dočekuje subotički Spartak. Obe utakmice su zakazane za subotu od 14:00.

Dinamo – FK Radnik 1:1 (1:0)

Stadion FK Morava u Vladičinom Hanu

Posetioca oko 300

Sudije: Gl. Aleksandar Vukadinović, Aleksandar Ranđelović i Predrag Hristov.

Strelci: Stefan Nikolić 24 – Mlađan Stevanović 52

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter