0
Košarka

NBA: Bogdanović tvorac Sakramentovog preokreta, Jokićev ‘tripl-dabl’ uzalud, ovacije za Bobija (VIDEO)

Objavljeno: 09.02.19 u 09:10

Zanimljivo veče u NBA ligi je za nama, posebno iz ugla srpskih košarkaša koji su ponovo imali svoje zapažene uloge.

Da li znate da Nikola Jokić ima više ‘tripl-dablova’ nego zakucavanja u NBA ligi? Otkrila je ovaj podatak NBA reporterka Doris Burk u prenosu i zaprepastila mnoge tom kontradiktornošću.

Ali ovog puta, Jokiću to nije značilo gotovo ništa, jer je Denver poražen od Filadelfije, za koju je noćas igrao i Boban Marjanović i u tom duelu bilo je jako interesantno između srpskih košarkaša.

Jokić je meč završio sa 26 poena, 10 skokova i 10 asistencija, dok je Marjanović, koji je dočekan ovacijama u novoj dvorani, na kraju imao četiri poena uz dva skoka i jednu blokadu. Sasvim solidno za svoj debi.

Filadelfija je na kraju slavila 117:110 i to posle rezultatske klackalice u većem delu meča i srećnije završnice domaćeg tima. 76ersi su zaustavili Jokića i poslednjim minutima i time rešili pitanje pobednika.

Junak pobede Filadelfije bio je Džej-Džej Redik sa 34 ubačenih poena, a pratio ga je Džimi Batler sa 22.

Bogdan Bogdanović je takođe bio junak, ali Sakramento Kingsa, koji su slavili pobedu protiv Majami Hita od 102:96 i to posle preokreta.

Srpski as je ubacio 16 poena i imao pet skokova uz četiri asistencije, od čega ključne poene u momentima kada je Majami vodio sa 17 poena razlike.

Nemanja Bjelica je takođe dao veliki doprinos trijumfu sa četiri poena i tri skoka, ali i dosta poteza koje statistika ne prati.

Sakramento je trijumf ostvario posle preokreta, nakon što su jako loše ušli u meč i bili nadomak poraza. Pored Bogdanovića, junak je i Badi Hild koji je ubacio 23 poena, dok je Majami vukao Džoš Ričardson sa 21 košem.

NBA, rezultati:

Detroit – Njujork 120:103
Filadelfija – Denver 117:110
Vašington – Klivlend 119:106
Bruklin – Čikago 106:125
Dalas – Milvoki 107:122
Finiks – Golden Stejt 107:117
Nju Orleans – Minesota 122:117
Sakramento – Majami 102:96

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter