0
Košarka

FOTO: PRINTSCREEN

DIVAC POJAČAO TIM, LEBRON POBESNEO: Barns na sred utakmice saznao da napušta Dalas

Objavljeno: 07.02.19 u 10:42

Ekipa Sakramento Kingsa dovela je novo pojačanje.

Pred završetatk prelaznog roka čelnici ovog kluba bili su veoma vredni, a stigla su dva velika pojačanja.

U centru pažnje javnosti, bio je dogovor dva kluba da Harison Barns pređe u redove ‘kraljeva’. Za ovo pojačanje Divac je morao da ‘žrtvuje’ Džastina Džeksona i Zeka Rendolfa. Ove sezone Barns beleži u proseku 17.7 poena, 4.2 skokova i 1.3 asistencija. On je bio za ovaj posao saznao u sred utakmice, a sigurno će biti veliko pojačanje Sakramentu u borbi za plej-of. Ovakav potez čelnika kluba naišao je na osudu, reagovali su Batum, Novicki, a najdalje je otišao Lebron Džejms. Njemu se nije dopalo to što se u sred treće deonice u prenosu, ispod slike igrača pojavila vest da on odlazi.

Rendolf ove sezone nema niti jedan nastup, pa kako sada stvari stoje, Dalas će dogovoriti otkup njegovog ugovora, a na kraju sezone on postaje slobodan igrač. Sa druge strane Džekson bi trebalo da duže ostane u Dalasu. Kada je u pitanju Barns, njega Kingsi žele da zadrže, pošto je ovaj momak svojevremeno izabran kao sedmi pik od strane Voriorsa.

Takođe, Divac je napravio još jedan trejd, u kome su učestvovala tri tima, Sakramento, Hjuston i Klivlend. Iman Šampert je iz Sakramenta prešao u Hjuston, a u suprtnom smeru krenuće Alek Burks. Sa druge strane Roketsi su dobili i Boldvina i Stauskasa, dok će put Klivlenda Najt, Krs i zaštićeni pik prve runde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter