0
Fudbal

KUP KRALJA: Real imao ekspresno vođstvo, Malkom spasao Katalonce

Objavljeno: 06.02.19 u 22:57

Barselona i Real Madrid su remizirali u prvoj utakmici polufinala Kupa Kralja.

Gosti su poveli preko Lukasa Vaskeza, a konačan ishod postavio je Malkom.

Vinisijus je u 6. minutu prošao sa leve strane i uputio upotrebljiv centaršut na drugu stativu, Karim Benzema je ipak rešio da primi loptu, a potom je uputio pred gol Barselone gde je natrčao Lukas i iz izgledne pozicije rutinski savladao Ter Štegena.

Usledio je period nešto grublje igre, što je rezultiralo sve češćim prekidima i sa nekoliko žutih kartona. Inicijativa Barselone isplatila se u 57. minutu kada je stiglo izjednačenje. Nekoliko stoprocentnih prilika Katalonaca u samo jednoj akciji.

Odličnu loptu u prazan prostor dobio je Đordi Alba, istrčao sam pred Kejlora Navasa ali je Kostarikanac uspeo da odbrani taj pokušaj pošto je na vreme izleteo. Odbitak je došao do Luisa Suareza koji je izuzetno lepim udarcem pogodio stativu, da bi se na kraju lopta odbila do Brazilca koji je imao vremena da se namesti i preciznim udarcem je pošalje iza golmana Madriđana.

Revanš je na programu 27. februara kada će biti odlučen finalista Kupa Kralja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter