1
Domaći fudbal

FOTO: Privatna arhiva

ODUŠEVIO LETONCE: Belaković potpisao i debitovao u novom klubu!

Objavljeno: 05.02.19 u 16:09

Doskorašnji igrač Čukaričkog odlučio je da ove zime promeni sredinu.

Kako je tokom ove sezone odigrao samo četiri utakmice u ekipi Sime Krunića, Nemanja Belakovića više prostora za sebe potražio je van granica domovine.

Krajem prethodnog meseca, pred sam polazak Brđana na pripreme koje se održavaju na Kipru, stigla je ponuda Spartaksa iz Jurmale. Dvadesetdvogodišnji krilni fudbaler odlučio je da prihvati poziv i ode na probu, a kako sada stvari stoje, u tome nije pogrešio.

Letonski tim koji se trnutno nalazi na pripremama u Turskoj, u svojim redovima ima nekoliko igrača koje je testirao na kontrolnom meču protiv kazahstanskog Okžetpesa. Letonci su slavili minimalnim rezultatom, a sjajn utisak na čelnike novog kluba ostavio je upravo Belaković. Kao potvrda da na njega ozbiljno računaju u narednom periodu, stigao je i ugovor u trajanju od tri godine, na koji je stavljen paraf.

Srpskom internacionalcu ovo neće biti prvi inostrani angažman, pošto je već igrao za hrvatski Novigrad. Belaković je prve fudbalske korake načinio u školi kluba iz Humske, a afirmaciju je stekao u redovima OFK Beograda.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter