0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Vuče’ kvota na Marsej, Zvezda juri pobedu za oproštaj

Objavljeno: 05.02.19 u 11:11

Izgleda da poslednjih nedelja postaje trend da favoriti na svim kolosecima guraju promenljivo tako da danas pored slabije ponude pokušaćemo da skockamo tiket i sa košarkom.

OLIMPIK MARSEJ – BORDO 1 (2.20)

Nikako da proradi domaćin, dugo nisu vezali nekoliko mečeva sa pobedama, pa imaju imperativ da upišu tri boda tako da će učiniti sve da pobede čvrstog rivala iz grada vina.

ENAPI – AL AHLI 2 (1.50)

Nema dileme da su gosti u dobroj formi i da iz kola u kolo igraju sve bolje, a ovaj ispit na strani trebalo bi da pokaže njihov uspon protkan sa povećanjem bodovnog salda.

MEC – ORLEANS 1 (1.60)

Izbacili su Monako tako da im sledeći korak u Kupu donosi lakšeg rivala, a plan je jasan da se ostvari trijumf i nastavi dalje na drugom koloseku, mada bi opreznost trebalo da bude maksimalna.

CRVENA ZVEZDA – UNIKAHA 1 (1.70)

Osokoljeni pobedom nad Realom Španci dolaze na izlet u Beograd pošto su izborili plasman dalje tako da domaćin ima velike šanse da se pobedom oprosti od učešća u Evrokupu.

Ukupna kvota na tiketu je 8.97.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter