0
Domaći fudbal

DVA VELIKA POJAČANJA NA BANJICI: Rad doveo dvojicu bivših fudbalera Partizana! (FOTO)

Objavljeno: 05.02.19 u 20:26

Dva bivša igrača crno-belih, ali i povratnika u redove Građevinara.

Rad je na društvenim mrežama danas promovisao dva nova pojačanja – Vladimira Volkova i Branislava Jovanovića.

Reč je o dvojici igrača koji su već nastupali za banjičkog superligaša u svojoj karijeri, ali i Partizan. Volkov i Jovanović će biti od velikog značaja u borbi Rada za opstanak u eliti ove sezone, pogotovo kada je iskustvo u pitanju za Građevinare.

Jovanović je iz Partizana 2010. godine prešao u Rad i tu ostao dve sezone, a zatim je igrao za Voždovac, Hapoel Aškelon i Hapoel Ramat Gan. Volkov je od 2011. do 2015. godine igrao za crno-bele, a u Rad je stigao 2017. i proveo jednu sezonu. Potom je otišao u Ermis prošle godine i tamo odigrao svega tri utakmice do novog dolaska na Banjicu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ВОЛКОВ И ЈОВАНОВИЋ ЗА ЧВРШЋУ „ГРАЂЕВИНУ“ Већ су носили дрес Рада, а сада су се вратили да својим искуством дају фудбалски путоказ екипи да бањички суперлигаш има другачију игру и резултат у односу на јесење издање. Обојица су већ на првим мечевима у Анталији показала да су перјанице екипе и физиономија Радове игре са њима добија и на лепоти и на озбиљности. Повратници… Владимир Волков лево,а Бане Јовановић десно… да врате Рад где му је место! 🔵⚪️💙💪🏻🙌🏻 #fkrad #samoRad #napredRad #pripreme #antalya #turkey #volkov #jovanovic

A post shared by Фудбалски Клуб Рад (@fkradbeograd) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter