0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

BLIŽI SE KRAJ PRIPREMA: Vojvodina sutra protiv Pucioase i BATE Borisova (VIDEO)

Objavljeno: 05.02.19 u 10:52

Za fudbalere Vojvodine, sutrašnji dan biće poslednji na pripremama u Beleku, s obzirom na to da u četvrtak rano ujutru napuštaju hotel „Titanik Deluks Golf Belek“ i vraćaju se u Novi Sad.

Poslednjeg dana priprema, Voša će odigrati dve prijateljske utakmice, pri čemu će, kao i prethodni put, na svakom meču nastupiti različita postava.

Od 10 časova po srpskom vremenu, u FC „Titanik Deluks Belek“, rival crveno-belima biće rumunski trećeligaš Pucioasa, dok će, sa početkom u 15 sati po vremenu u Srbiji, na terenu sportskog centra „Kalista“, „stara dama“ igrati protiv aktuelnog šampiona Belorusije i učesnika 1/16 finala Lige Evrope BATE Borisova.

S druge strane, za današnji dan planirana su dva treninga za fudbalere Vojvodine, pri čemu su jedan već odradili i to u prisustvu člana Upravnog odbora Nenada Rončevića i prijatelja kluba Milana Đukića, koji su sinoć stigli u hotel „Titanik Deluks Golf Belek“, kako bi uživo ispratili dva sutrašnja meča i pružili podršku ekipi pred nastavak takmičenja u prvenstvu i Kupu Srbije.

Zbog lakše povrede zgloba, današnji trening Vojvodine propustio je vezista Ognjen Đuričin, te on gotovo sigurno sutra neće nastupiti ni na jednoj od dve zakazane utakmice, ali se očekuje da vrlo brzo po povratku u Novi Sad ponovo uđe u pun trenažni proces.

Na drugoj strani, šefa stručnog štaba Radovana Krivokapića sigurno može da raduje oporavak napadača Sekua Konea, koji je danas radio zajedno sa ostalim saigračima i sve ozbiljnije konkuriše za mesto u sastavu.

(Izvor: youtube / Fk Vojvodina)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter