1
Domaći fudbal

Fudbal season 2012-2013 FK Crvena Zvezda Trening Goalkeeper Aleksandar Kirovski Brezice, 30.06.2013. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BIO JE VELIKA NADA SRBIJE I CRVENE ZVEZDE: Danas, karijera mu je u ‘slobodnom padu’

Objavljeno: 04.02.19 u 22:46

Aleksandar Kirovski je u vreme kada je nastupao za mladu reprezentaciju Srbije, od 2008. do 2012. godine, bio smatran najvećim talentom kada su golmani u pitanju, ali taj talenat nije uspeo da pretoči u kvalitet.

Kao mlad čuvar mreže dobio je šansu da se izbori za mesto na golu Crvene zvezde, ali mu to nije pošlo za rukom, pa je u dva navrata sa Marakane odlazio u svoj Zemun, u kom je u sezoni 2015/2016 proglašen za najboljeg golmana lige.Iz Gornje varoši prešao je u Čukarički, ali nije uspeo da se nametne, pa je sa Banovog brda usledio put ka Makedoniji prošlog leta, no ni u Vardaru nije uspeo da se dokaže.

FOTO: STARSPORT

Sledeća stanica je pomalo neverovatna za golmana njegovog talenta, pošto će Kirovski na proleće braniti gol člana Prve lige Srbije, Budućnosti iz Dobanovaca!

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter